طرز تهیه کرپ برای صبحانه؛ متفاوت و هیجان انگیز
به گزارش وبلاگ زندگی، کرپ یکی از انواع پنکیک های ساده و بسیار خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به فرانسه می باشد.
مهم ترین وعده غذایی که اگر نادیده اش بگیریم حتما در رژیم غذایی و سلامت ما تاثیر می گذارد.
تنوع صبحانه ها، اما آن قدر زیاد است که با صرف کمی زمان بیشتر می توانیم یک وعده کامل با انواع مکمل ها را جذب کنیم و در طول روز سیر بمانیم.
مواد لازم:
شیر: 1 لیوان
آرد سفید: یک لیوان 125 گرم
تخم مرغ: 5 عدد
روغن مایع: 4 تا 5 قاشق سوپخوری
نمک: به میزان لازم
1. تمام مواد را مخلوط کرده، خوب هم می زنیم تا مایه ای کاملا صاف و بدون گلوله به دست آید. در صورتی که به آسانی آرد در مایه حل نشد، آن را از صافی رد می کنیم. تابه کوچک دسته داری را که بهتر است از جنس تفلون باشد، کمی چرب کرده روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم شود. 3 تا 4 قاشق سوپخوری از مایه میان تابه می ریزیم و تابه را می غلطانیم تا سطح تابه از مایه پوشیده شود.
2. تابه را دوباره روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کرپ کمی برشته شود و آن را در سینی بر می گردانیم و به همین ترتیب تمام کرپ ها را آماده می کنیم. باید توجه داشت کرپ ها نازک تهیه شوند.
3. اگر از مایه میزان بیشتری در تابه بریزیم، کرپ ها ضخیم می شوند. این نکته قابل توجه است که مواد لازم را باید در قسمت برشته کرپ ریخته و بعد آن را لوله کرد و بعد سرخ کرد. در این صورت باید دو طرف کرپ را برشته کرد که بعد از ریختن مواد داخل کرپ احتیاجی به سرخ کردن طرف دیگر نداشته باشیم.
4. کرپ را می توانیم با شکلات، انواع میوه ها و .. برای صبحانه آماده کنیم.
منبع: فرادید