طرز تهیه حلوا شکری در خانه؛ یک میان وعده مقوی
به گزارش وبلاگ زندگی، نمی شود انکار کرد که مواد نگهدارنده و ترکیباتی که ما از آن خبر نداریم، در مدل های کارخانه ای حلواشکری ممکن است سلامت این خوراکی را تا حد زیادی از بین ببرد. پس چه بهتر که حلوا شکری را در خانه تهیه کنیم و با خیال راحت از خوردن آن لذت ببریم.
مواد لازم:
ارده (کنجد آسیاب شده): 120 گرم
آرد گندم: 210 گرم
گردو خرد شده: 150 گرم
آب: 1 پیمانه
شیره انگور یا شکر: نیم کیلوگرم
گلاب: سه قاشق سوپخوری
پودر پسته: به مقدار لازم
محلول زعفران: 1 قاشق سوپخوری
کره: به مقدار لازم (در صورت نیاز)
طرز تهیه و دستور پخت:
1. برای تهیه حلوا شکری ابتدا آرد را روی حرارت گاز با شعله ملایم قرار دهید تا تفت بخورد و بوی خامی آرد از بین برود سپس ارده را به آرد بو داده شده بیفزایید و به مدت پنج دقیقه مخلوط آرد و ارده را روی حرارت ملایم شعله گاز هم بزنید.
2. سپس گردو خرد شده را به مخلوط آرد و ارده اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید و بلافاصله مخلوط آرد و گردو را به ظرفی مناسب انتقال دهید.
3. آب و شکر را درون ظرفی مناسب بریزید و ظرف را روی حرارت گاز قرار دهید تا شکر در آب حل شود.
4. گلاب و محلول زعفران را به محلول شکر اضافه کنید.
5. شعله گاز را زیاد کنید تا شربت حلوا به دمای جوش برسد.
6. شربت را به مخلوط آرد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا دمای مخلوط آرد و شربت یکسان شود.
7. قالب کمربندی را با کمک سلفون به خوبی بپوشانید و حلوا شکری را درون قالب بریزید سپس قاشق مناسبی را با کمک کره ذوب شده به خوبی چرب کنید و روی سطح حلوا شکری را با کمک قاشق صاف کنید و مقداری پودر پسته و یا خلال پسته روی حلوا شکری بریزید و آن را به مدت 12 ساعت درون یخچال قرار دهید.
فوت و فن ها:
- نباید در هنگام تفت خوردن آرد رنگ آن عوض شود.
- اگر حلوا سفت شد مقداری کره به آن اضافه کنید تا نرم شود.
- اگر حلوا شکری بعد از آماده شدن شل بود می توانید آن را درون یخچال قرار دهید تا سفت تر شود.
- حلوا شکری را می توانید با کمک اسکوپ درون کپسول های مخصوص شیرینی بریزید و با کمک بادام پرک شده و پودر پسته آن را تزیین کنید.
- در صورت تمایل می توانید برای تهیه حلوا شکری به جای استفاده از شکر از عسل و یا شیره انگور استفاده کنید.
منبع: فرارو