اثرات مخرب شکر بر بدن
به گزارش وبلاگ زندگی، شکر با توجه به اینکه هوادار زیادی دارد ولی برای بدن مضر است که در مطلب ذیل می خوانید.
به گزارش وبلاگ زندگی، نرگس جوزانی، متخصص تغذیه درباره عوارض شکر اظهار کرد: ماده اصلی تمام مواد شیرین، شکر است. این ماده کریستالی سرشار از گلوکز، فروکتوز و گالاکتوز است. شکری که ما اکنون مصرف می کنیم ماده تصفیه شده ای است که در کارخانه تمام ویتامین ها، پروتئین و آنزیم های آن جدا می گردد و به صورت ماده غلیظ پودری درمی آید که مصرف آن نه تنها سودی ندارد بلکه مضر است.
او گفت: شکر یک ماده سمی برای بدن محسوب می گردد که در طولانی مدت، عوارض خود را نشان می دهد. این ماده خوراکی نقش عمده ای در پوسیدگی دندان داشته و می تواند موجب خونریزی لثه، تخریب استحکام استخوانی گردد.
جوزانی بیان نمود: شکر عامل اصلی خیلی از بیماری ها به خصوص دیابت است. شکر می تواند در بروز بیمار های قلبی، تصلب شرائین، بیماری های روحی، افسردگی، پیری، فشارخون بالا و سرطان نقش داشته باشد. این سم سفید باعث عدم تعادل هورمونی بدن و آسیب به غدد داخلی بدن مثل غدد فوق کلیوی و لوزالمعده می گردد که میزان قند خون را تا حدود زیادی تحت تأثیر قرار می دهد. مصرف بی رویه شکر می تواند باعث خستگی مزمن گردد.
این متخصص تغذیه توضیح داد: خوردن شکر برای زنان می تواند خطرات افزایش علائم سندرم قاعدگی ایجاد کند. کاهش وزن را در افراد چاق مشکل می سازد، زیرا با مصرف زیاد قند، مقدار انسولین خون افزایش می یابد که این منجر به افزایش ذخیره کربوهیدرات و چربی در بدن می گردد. حتی خوردن شکر موجب تداخل در جذب کلسیم، منیزیم و پروتئین ها می گردد. خوردن شکر موجب کاهش انعطاف پذیری و عملکرد بافت ها می گردد که با ادامه داشتن این موضوع فرد دچار بیماری های خطرناک تری می گردد.
او گفت: خانواده ها باید مراقب برنامه غذایی بچه ها خود باشند و به خصوص خوردن شکلات و شیرینی جات که می تواند در کاهش ظرفیت یاد گیری و عملکرد حافظه، بر هم زدن تعادل هورمون ها تاثیر خواهد داشت.
منبع: باشگاه وبلاگ زندگی
منبع: جام جم آنلاین